Bing Star Wars Quiz

Star Wars is one of the most popular and one of the biggest movie sagas of all the time. Now, let us test your knowledge about Star Wars by learning this Star Wars quiz.

Star Wars Quiz – Questions and Answers

1. Which actor is the only one who has appeared in every single “Star Wars” movie to date?

A. Carrie Fisher
B. Mark Hamill
C. Anthony Daniels
D. Warwick Davis

Answer: C. Anthony Daniels

2. What kind of vehicle did Rey live in?

A. AT-ST
B. Star Destroyer
C. Mon Calamari
D. AT-AT

Answer: D. AT-AT

3. Which stormtrooper was not able to complete his mission in “Star Wars: The Force Awakens?”

A. FN-2705
B. FN-2187
C. FN-1205
D. FN-1312

Answer: B. FN-2187

4. According to Master Yoda, how many Sith are out there?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

Answer: B. 2

5. What happened to Anakin Skywalker during the battle with Count Dooku?

A. He lost his left leg
B. He lost his right arm
C. He lost his right leg
D. He lost

Answer: B. He lost his right arm

6. Who killed Jabba?

A. Han Solo
B. C-3PO
C. Luke Skywalker
D. Princess Leia

Answer: D. Princess Leia

7. Who played the part of Commander Cody?

A. Jay Laga’aia
B. Temuera Morrison
C. Ahmed Best
D. Joel Edgerton

Answer: B. Temuera Morrison

8. Who wiped out all of the information regarding Kamino from the Jedi Temple archives?

A. Darth Sidious
B. Sifo-Dyas
C. Count Dooku
D. Yoda

Answer: C. Count Dooku

9. What did Luke Skywalker lose in his fight with Darth Vader?

A. His left hand
B. His left foot
C. His right hand
D. His left leg

Answer: C. His right hand

10. Where did the Clone Wars begin?

A. Tatooine
B. Geonosis
C. Naboo
D. Coruscant

Answer: B. Geonosis

11. According to the Emperor, what was the weakness of Luke Skywalker?

A. His faith in the Light Side of the Force
B. His faith in his friends
C. His lack of vision
D. His resistance to the Dark Side of the Force

Answer: B. His faith in his friends

12. What did Owen Lars tell Luke Skywalker regarding his father?

A. He had been a Jedi Knight
B. He had been a Sith Lord
C. He was a navigator on a spice freighter
D. He was a fighter pilot

Answer: C. He was a navigator on a spice freighter

13. What did Jar Jar Binks end up owing Qui-Gon Jinn after being rescued by the same during the invasion of Naboo?

A. A trip to Otoh Gunga
B. A Bongo
C. An honor debt
D. 9,000 credits

Answer: C. An honor debt

14. What is the color of C-3PO’s arm in Star Wars: The Force Awakens?

A. Black
B. Red
C. Blue
D. Silver

Answer: B. Red

15. Who adopted Padm√© Amidala’s daughter?

A. Bail Organa
B. Captain Antilles
C. Owen and Beru Lars
D. Giddean Danu

Answer: A. Bail Organa

16. What was the job which Finn told Han Solo he had at Starkiller base?

A. Pilot
B. Sanitation
C. Guard
D. Chef

Answer: B. Sanitation

17. Who first and most famously played the part of Chewbacca?

A. Jack Purvis
B. David Prowse
C. Anthony Daniels
D. Peter Mayhew

Answer: D. Peter Mayhew

18. What was the diameter of the Death Star?

A. 160km
B. 340km
C. 180km
D. 120km

Answer: D. 120km

19. Where were the Hoth sequences filmed?

A. Norway
B. Denmark
C. Iceland
D. Greenland

Answer: A. Norway

20. What name does Obi-Wan go by on Tatooine?

A. Ken
B. Ben
C. Obi
D. Wan

Answer: B. Ben

21. Who freed Princess Leia from her chains at Jabba’s palace?

A. C-3PO
B. Chewbacca
C. Luke Skywalker
D. R2-D2

Answer: D. R2-D2

22. How old was Anakin Skywalker during the battle on Genosis?

A. 21
B. 19
C. 20
D. 22

Answer: C. 20

23. How did Luke Skywalker manage to get into Jabba’s palace?

A. He utilized his lightsaber against the guards
B. He utilized his blaster against the guards
C. He got in through the sewer system
D. He utilized an ancient Jedi mind-trick on Bib Fortuna

Answer: D. He utilized an ancient Jedi mind-trick on Bib Fortuna

24. Who fixed the hyperdrive on the Millennium Falcon?

A. C-3PO
B. R2-D2
C. Chewbacca
D. Lando Calrissian

Answer: B. R2-D2

25. What species was Yoda?

A. Unknown
B. Trilith
C. Yolor
D. Yangral

Answer: A. Unknown

26. Who killed Jango Fett?

A. Mace Windu
B. Anakin Skywalker
C. Obi-Wan Kenobi
D. Yoda

Answer: A. Mace Windu

27. Who are the comedians behind the “Voice” for BB-8?

A. Ben Schwartz & Bill Hader
B. Jimmy Fallon & Will Ferrel
C. Jack Black & Chris Rock
D. Louis CK & Andy Samberg

Answer: A. Ben Schwartz & Bill Hader

28. When Obi-Wan performed the blood test on Anakin, how high was the Midi-chlorian count?

A. More than 10,000
B. More than 20,000
C. More than 1,000
D. More than 5,000

Answer: B. More than 20,000

29. Who taught Lando Calrissian how to pilot a ship?

A. Han Solo
B. Amaiza Foxtrain
C. Jodelle Foxtrain
D. Lobot

Answer: A. Han Solo

30. Which bounty hunter was trying to capture Han Solo when Greedo arrived first?

A. Boba Fett
B. Danz Borin
C. Aurra Sing
D. Bossk

Answer: B. Danz Borin

31. How many lightsabers does General Grievous wield in his fight with Obi-Wan on Utapau?

A. Six
B. Four
C. Three
D. Two

Answer: B. Four

32. Who offered to lead the attack against the Death Star?

A. Han Solo
B. Luke Skywalker
C. Lando Calrissian
D. Nien Nunb

Answer: C. Lando Calrissian

33. What species is Chewbacca?

A. Rodian
B. Wookie
C. Ewok
D. Abednedo

Answer: B. Wookie

34. What did R2-D2 realize about C-3PO when they first met?

A. That C-3PO was naked
B. That C-3PO wasn’t finished
C. That C-3PO was fat
D. That C-3PO was asymmetric

Answer: That C-3PO was naked

35. What did the Ewoks think C-3PO was?

A. A friend
B. A demon
C. A god
D. A ghost

Answer: C. A god

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *