Dragon Raja: Who Plays Games at the Meeting of Hydras?

There are a lot of quizzes in Dragon Raja, and all of them come in handy to obtain some precious experience points. Now, you may come to this page to find out the answer for “Who Plays Games at the Meeting of Hydras?” Do not worry, here we are going to share information about the Dragon Raja Gossip Society questions and answers, so you are able to get the answer you need.

Gossip Society is an event which unlocks at level 22. It opens from Monday to Thursday between 20:00 and 24:00. Finger is the moderator. He is not going to sit around and wait for you to show up, so do not miss those times. He will give you rewards of gold and EXP for every right answer. As a player, you are given one hour to answer 10 questions based around the characters in the main story of the game. For your information, the questions focus on a range of characters from Johann Chu to Bondarev. If you want to make the most out of this chance, below you are going to find the Dragon Raja Gossip Society answers to set you on the right track.

Dragon Raja Who Plays Games at the Meeting of Hydras

The Answer for “Who Plays Games at the Meeting of Hydras?”

One of the questions of the Dragon Raja Gossip Society is “Who Plays Games at the Meeting of Hydras?” The answer is Erii Uesugi.

For your information, Erii Uesugi, simply known as Erii, is one of the main characters in the game of Dragon Raja, as well as a recruitable 6-Star Ally. Due to her unstable talent, Erii Uesugi must rely on the dragon serum to stay alive. Also, she is too young to take full control of her extra skill. Draconic extra skill is the only language she can speak. Easily, she can kill those who hear her words. But she cares a lot about the others. She rarely speaks. Some may think that she is muted. Like a charming princess from the 18th century, Erii Uesugi is slim and has an elegant and nice face. She loves freedom, warmth, and the boy that filled up her whole world.

Dragon Raja Gossip Society Questions and Answers

Here is a list of the Dragon Raja Gossip Society questions and answers:

    1. Who is considered Amaterasu-no-mikoto by Hydras?
      Answer: Chisei Gen
    2. Who is the AI butler of Cassell College?
      Answer: Eva
    3. Who is the leader of the Embryo investigation team?
      Answer: Caesar
    4. Who is not Chisei Gen’s assistant?
      Answer: Shavee
    5. Who watched fireworks with NoNo?
      Answer: Luminous
    6. Cassell Japan Division Execution Bureau leader is…
      Answer: Chisei Gen
    7. NoNo’s fiance is…
      Answer: Caesar
    8. Who waited with Luminous when they took the train to Cassell College for the first time?
      Answer: Finger
    9. Who invested in Herzog’s study on Black Swan Bay?
      Answer: Bondarev
    10. Who owns the EX-time zero?
      Answer: Anjou
    11. Who offered the diving gear to Luminous?
      Answer: NoNo
    12. The President of Cassell Lionheart is…
      Answer: Johann Chu
    13. Who is good at profiling?
      Answer: NoNo
    14. The ex-Lord of Shadow who is now a Ramen chef is…
      Answer: Koshi Uesugi
    15. Who is the crazed hybrid that hurt 15 girls?
      Answer: Akira Sakurai
    16. Who helped Luminous the price of his life?
      Answer: Ming-Z-Lu
    17. Jormungand’s human form is…
      Answer: Shavee
    18. The Hydra’s high patriarch that launched a war against the Devil Clan is…
      Answer: Tachibana M.
    19. Who owns the EX Glimmer?
      Answer Katsu Inuyama
    20. Whose EX casts flames that melt metals?
      Answer: Johann Chu
    21. Who commanded the storm torpedo and damaged Norton?
      Answer: Caesar
    22. Who did not go to Japan or aboard Trieste?
      Answer: Manstein
    23. Who is Chisei Gen’s assistant?
      Answer: Sakura Yabuki
    24. Who destroyed the Roller Coaster – Midgard Snake?
      Answer: Shavee
    25. Who gave the Lionheart Blood Rage files to Caesar?
      Answer: Susie
    26. Who participated in destroying Black Swan Bay?
      Answer: Bondarev
    27. The leader of the Devil Clan is…
      Answer: King’s Blade
    28. Who gave duckling to Luminous?
      Answer: Erii Uesugi
    29. The Dragon Lord that organized the Devil Clan is…
      Answer: Ruri Kazama
    30. The editor of Cassell News is…
      Answer: Finger
    31. Who defeated two dragon lords with Ming-Z-Lu’s help?
      Answer: Luminous
    32. The head of Black Swan Orphanage is…
      Answer: Herzog
    33. The president of the Cassell Disciplinary Committee is…
      Answer: Manstein
    34. Luminous’ Cassell College roommate is…
      Answer: Finger
    35. Who used Icebreaker to bring Dragon embryos away from Black Swan Bay?
      Answer: Bondarev
    36. Luminous first gave 1/4 of his life to save…
      Answer: NoNo
    37. The president of Cassell Student Union is…
      Answer: Caesar
    38. The principal of Cassell College is…
      Answer: Anjou
    39. Who invested in Herzog’s study on Black Swan Bay?
      Answer: Bondarev
    40. The clan chief that takes charge in Soaplands is…
      Answer: Katsu Inuyama
    41. Who said that Luminous has a lion hidden in his eyes?
      Answer: Ruri Kazama
    42. Who earned the nickname “Egret” for having long legs?
      Answer: Mai Sakatoku
    43. Who is Basaraking?
      Answer: Caeser
    44. The head of Cassel Enforcement Department is…
      Answer: Schneider
    45. Who owns the Unquenchable Golden Pupils?
      Answer: Johann Chu
    46. Shopkeeper of Takmagahara is…
      Answer: Humpback
    47. Who is called Miss Chips?
      Answer: Enxi
    48. Who damaged Norton with the Philosopher’s Stone?
      Answer: Mia Sakatoku
    49. Who’s stage name is Ukyou?
      Answer: Johann Chu
    50. Which drink can increase warmth?
      Answer: Oolong Tea
    51. Who defeated Caesar Gattuso and Johann on the Day of Liberty?
      Answer: Luminous
    52. After leaving Black Swan Bay, Renata changed her name into…
      Answer: Zero
    53. Who purchased Seven Deadly Sins with 100 million dollars?
      Answer: Luminous
    54. Who owns the EX Don’t Die?
      Answer: Luminous
    55. Who rides the Ferris Wheel with Johann Chu?
      Answer: Shavee
    56. The Shopkeeper lady of Paradisio is…
      Answer: Kogure Sakurai
    57. Who played in Tokyo Love Story with Luminous?
      Answer: Erii Uesugi
    58. Who owns the EX-Judgement?
      Answer: Erii Uesugi
    59. Who defeated Jormungand with Folding knife?
      Answer: Johann Chu
    60. Who can control Chime Gen and Ruri Kazama (Personality Switch) with Woodblock?
      Answer: King’s Blade

Leave a Reply

Your email address will not be published.